Hjem / Atlas Copco / Portable kompressorer

Salg, service, verksted og delelager for Atlas Copco portable kompressorer

Maskinsalg AS har mer enn 30 års erfaring i 'luft bransjen'.
Vi leverer ATLAS COPCO portable og stasjonære kompressorer i alle størrelser.
Vi har eget verksted og delelager for å betjene våre kunder og deres kompressor best mulig.
Vi utfører service, vedlikehold og reparasjoner på Atlas Copco kompressorer.

Alle kompressorne kan leveres med generator for tilkobling av elektrisk utstyr.
For leie av kompressor og utstyr se her

XA(T,H)S 38-88 - Den fantastiske, nye 8-serien: Klar til å sette i gang når du er.

Den nye 8-serien kompressorer Den nye 8-serien med kompressorer fra Atlas Copco er resultatet av over et tiår med kontinuerlig utvikling. For første gang er det mulig å transportere med en vanlig personbil, uten spesialførerkort, en kompressor som kan produsere opp til 5 m3/min med luft, med en drivstofftank i full størrelse, etterkjøler og generator som alle er integrert i en kompakt og lett pakke
Lys og effektiv taubar luftkompressor
Alt dette er mulig på grunn av den siste utviklingen i vår banebrytende luftelementutforming, som betyr at vi kan produsere en kompressor som er opptil 150 kg lettere enn sammenlignbare modeller. Men vi forstår at dette ikke betyr noen ting uten effektivitet. Effektivitet kan bety så mangt, for eksempel: redusert servicetid, drivstofforbruk eller økt utnyttelse. 8-serien leverer enestående ytelse i alle disse kategoriene.
Legendariske HardHat
Til slutt, avhengig av bruksområdet, vil du kanskje spørre om robusthet, holdbarhet eller soliditet – vi har ett enkelt ord for alt dette – HardHat®. Dette legendariske kabinettet ble født i 2005, og 8-serien bruker den nyeste og tøffeste designen.

XAS 48 og 68 kan leveres med generator på 6,5 eller 12 kVA

Mellmstore kompressorer - opp til 23m3/min. eller 14 bar

XAS 107-367 Mellomstore kompressorer Disse allsidige kompressorene er utformet for lett sprenghullboring og generelt anleggsarbeid og gir brukerne en suveren kombinasjon. Disse modellene har liten størrelse, men stor ytelse og er utformet for å bruke mindre drivstoff og gi mer allsidige bruksområder – noe som resulterer i høyere produktivitet.
Les mer om portable kompressorer hos Atlas Copco eller kontakt oss for mer informasjon.