Hjem / Atlas Copco / Portable kompressorer

Salg, service, verksted og delelager for Atlas Copco portable kompressorer

Maskinsalg AS har mer enn 30 års erfaring i 'luft bransjen'.
Vi leverer ATLAS COPCO portable og stasjonære kompressorer i alle størrelser.
Vi har eget verksted og delelager for å betjene våre kunder og deres kompressor best mulig.
Vi utfører service, vedlikehold og reparasjoner på Atlas Copco kompressorer.

Alle kompressorne kan leveres med generator for tilkobling av elektrisk utstyr.
For leie av kompressor og utstyr se her

XAS27 - Nyhet!

XAS 27

Bensindrevet kompressor fra Atlas Copco

Atlas Copco introduserer et nytt kompressor konsept i XAS27.
XAS27 er den første i serien av portable kompressorer som drives av en bensinmotor. Den er designet for å gi en eksepsjonell bevegelighet med sine kompakte dimensjoner. Utstyrt med en tøff og pålitelig Honda-motor gjør den alle utslippsregler til skamme. 27 l/s, 7 bar.

XA(T,H)S 37-97

XAS 37-97 kompressor XA(T,H)S 37-97-serien av transportable kompressorer fra Atlas Copco er et unikt nytt utvalg av enakslede skrukompressorer med oljeinnsprøytning.
Disse kompressorene drives av en tresylindret KUBOTA-motor eller en to- eller tresylindret DEUTZ-motor, og de vil være en pålitelig kilde for trykkluft for å drive forskjellige pneumatiske verktøy, inkludert meiselhammere, trykkluftbor, muttertrekkere, slipeverltøy og hammere.
Kabinettet kan løftes opp, og du får en uovertruffet servicetilgang, noe som er svært viktig i forhold til å redusere kostnader og avbruddstid.
Kan leveres med generator på 6,5 / 12 kVA

XA(T,H)S 37-97 HardHat

XAS 97

Kompressorene i denne serien kan også leveres med Atlas Copcos HardHat TM kabinett, som gir den beste skade- og korrosjonsmotstand i bransjen. Maksimal beskyttelse, fint utseeende og enkel servicetilgang.(Se film til høyre)

Klassisk fremtidsrettet tenkning fra Atlas Copco.

XA(H)S 107-137 Deutz

XAS 107-137 XA(H)S 107-137-serien transportable luftkompressorer fra Atlas Copco er et unikt nytt utvalg av enakslede skrukompressorer med oljeinnsprøytning.
Kompressorene drives av en firesylindret DEUTZ-motor, og de vil være en pålitelig kilde for trykkluft for å drive forskjellige pneumatiske verktøy, inkludert meiselhammere, trykkluftbor, muttertrekkere, slipeverktøy og hammere, eller til mindre slipeblåsings- og rengjøringsjobber.

XA(H,V,T)S 146-186 Deutz

XAS146-186 XA(H,V,T)S 146-186-serien transportable kompressorer fra Atlas Copco er en unik ny serie skruekompressorer med oljeinnsprøytning som er drevet av pålitelige Deutz-dieselmotorer.
Den moduloppbygde konstruksjonen av disse maskinene gjør at du har et stort utvalg av tilleggsutstyr som kan tilpasses dine behov og bruksområder.
Les mer om portable kompressorer hos Atlas Copco eller kontakt oss for mer informasjon.